Voital Analyse

Voice analysing software
Voital-technologie is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek. Ons hoofddoel was om het mogelijk te maken om in een paar minuten een zo volledig beeld te krijgen van een persoon. De analyse levert informatie zoals identiteit, emoties en fysieke kenmerken, die gemakkelijk in een lijst kunnen worden afgelezen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor evaluatie van een cliënt, naast de resultaten van standaardprocedures.

Zoals we kunnen lezen in natuurkundig research *, reageert elke stof met haar eigen kenmerkende electromagnetische frequenties op impulsen van buitenaf. Materialen, maar nu dus ook mensen, kunnen worden herkend aan hun kenmerkende frequentiepatronen. Door het meten van het stemgeluid van meer dan 12.000 patiënten, zijn we in staat om waardevolle informatie te verkrijgen over essentiële fysieke en mentale kenmerken van een persoon. Dit kan nu dankzij speciale filters, ook algoritme’s genoemd, waarmee we partronen kunnen herkennen in de chaos van het stemgeluid. Essentiële kenmerken werden gezocht en gevonden. De analyses worden gedaan van de frequenties van het stemgeluid, waarmee het mogelijk is om nauwkeurige informatie te verkrijgen op een simpele, niet invasieve manier. Het resultaat is Voital. *Sensors (Basel). 2017 Jul; 17(7): 1650. Published online 2017 Jul 18. Electromagnetic Differential Measuring Method: Application in Microstrip Sensors Developing Francisco Javier Ferrández-Pastor,* Juan Manuel García-Chamizo, and Mario Nieto-Hidalgo. *Mass Spectrometry

Onze unieke benadering van de natuurlijke eigenschappen van stemresonantie via Voital geeft ons een betrouwbaarheidsscore, op basis van voorlopig onderzoek, van 80%. Ons doel is om onafhankelijk onderzoek voort te zetten, om elk aspect van de holistische benadering van een persoon te onderbouwen. Aan de andere kant, op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, wordt er niet om correctheid gevraagd, maar alleen naar de mogelijkheid om te controleren. Daarom is het belangrijk dat we de feiten kunnen overzien. (Filosoof: Popper) Met behulp van de Voital-technologie kunnen we de feiten onder controle houden. Het programma test zichzelf met elke deelnemer. Medisch onderzoek kan nooit echt “wetenschappelijk” zijn, omdat er te veel variabelen zijn door tijdsverschil en verschillen in elk van de deelnemers. Een persoon is na een tijdsinterval niet meer hetzelfde. Dit feit maakt Voital zo belangrijk omdat we door de informatie van een stemtest rekening kunnen houden met de belangrijkste aspecten van een persoon, voordat we een beslissing nemen over de benadering van diens probleem. We kunnen subtiele veranderingen in een persoon in de tijd meten. (Alleen niet waardoor deze zijn veroorzaakt, natuurlijk)